Menu

Menu

Nasz Szef Kuchni swoją wizję opierana na sezonowych, lokalnych produktach. Poprzez kreatywne łączenie smaków i tekstur, wynikające z inspiracji pięknem natury, udaje mu się tworzyć nowoczesną, a zarazem zaskakującą kuchnię fusion. Przy opracowywaniu nowych receptur nie boi się eksperymentów, których podstawą jest znajomość, a przede wszystkim – świadomość poszczególnych składników.

Wciąż marzy o stworzeniu dania idealnego i stara się osiągnąć ten cel za każdym razem, kiedy wchodzi do kuchni.

Jego autorskie menu w Pochlebnej oparte jest na ekologicznych, regionalnych produktach, które zgrabnie wkomponowuje w swoją wizję nowoczesnego podejścia do gotowania. Dzięki temu w jednym miejscu spotykają się: rzemieślniczo wyrabiane, tradycyjne smaki oraz zupełnie nieoczywiste połączenia i zaskakujące tekstury mające swoje podłoże w kuchni molekularnej.

W Pochlebnej propaguje on także świadome, zbilansowane odżywianie, którego podstawą są naturalne, nieprzetworzone składniki.

Zarezerwuj stolik

Śniadania

Śniadania

SPRAWDŹ NASZE PYSZNE ZESTAWY ŚNIADANIOWE

Karta Główna

Karta Główna

 

Zarezerwuj stolik

Napoje

Napoje

Koktajle, Napoje Sezonowe i  Szprycery

Koktajle i Szprycery

Kawy i herbaty

Kawy i herbaty


Zarezerwuj stolik