Menu

Menu

Nasz Szef Kuchni swoją wizję opierana na sezonowych, lokalnych produktach. Poprzez kreatywne łączenie smaków i tekstur, wynikające z inspiracji pięknem natury, udaje mu się tworzyć nowoczesną, a zarazem zaskakującą kuchnię fusion. Przy opracowywaniu nowych receptur nie boi się eksperymentów, których podstawą jest znajomość, a przede wszystkim – świadomość poszczególnych składników.

Wciąż marzy o stworzeniu dania idealnego i stara się osiągnąć ten cel za każdym razem, kiedy wchodzi do kuchni.

Jego autorskie menu w Pochlebnej oparte jest na ekologicznych, regionalnych produktach, które zgrabnie wkomponowuje w swoją wizję nowoczesnego podejścia do gotowania. Dzięki temu w jednym miejscu spotykają się: rzemieślniczo wyrabiane, tradycyjne smaki oraz zupełnie nieoczywiste połączenia i zaskakujące tekstury mające swoje podłoże w kuchni molekularnej.

W Pochlebnej propaguje on także świadome, zbilansowane odżywianie, którego podstawą są naturalne, nieprzetworzone składniki.

Zarezerwuj stolik

Śniadania

Śniadania

Karta Główna

Karta Główna

 

Zarezerwuj stolik

Napoje

Napoje

Koktajle i Szprycery

Koktajle i Szprycery

Kawy i herbaty

Kawy i herbaty


Zarezerwuj stolik