ŚNIADANIOWY BOX z frittatą DIY i butelką Prosecco
99,00zł
– Fritata z 6 jaj z wolnego wybiegu z warzywami i parmezanem
– pieczywo (1/2 chleba wiejskiego, 1/2 chleba razowego
– ser z Wiżajn śmietankowy 100g
– szynka przepiekana na ziołach 100g
– pasta ze słonecznik z pesto 200g
– konfitura 200g
– masło ¼ kostki
– sok jabłkowo- pomarańczowy świeżo wyciskany 2 x 330ml
– butelka Prosecco 0,75l
Sposób przygotowania Fritaty:
Rozgrzej patelnię (średni ogień) z łyżeczką masła, wylej zawartość woreczka z masą na fritatę na patelnie, przez chwile pomieszaj, przykryj pokrywką i zostaw do zastygnięcia na 5 min.
Możesz też, zrobić fritatę w piecu, wylewając ja do formy i zapiekając w piecu rozgrzanym do 180 stopni przez 7 min.
Smacznego 🙂
Brak w magazynie
– Fritata z 6 jaj z wolnego wybiegu z warzywami i parmezanem
– pieczywo (1/2 chleba wiejskiego, 4 kromki chleba razowego, chałka 1 szt)
– ser z Wiżajn 100g
– szynka przepiekana na ziołach 100g
– warzywa
– pasta z tofu 100g
– konfitura cytrynowa 100g
– masło ¼ kostki
– domowa nutella 100g
– sok pomarańczowy świeżo wyciskany 2 x 330ml