Wakacyjny Lunch Menu w Pochlebnej

W zbliżającym się tygodniu zaserwujemy Wam hiszpański chłodnik, greckie kofty i musakę
Już teraz sprawdźcie całe menu i zaplanujcie przerwę na LUNCH w Pochlebnej






ZUPA – Gazpacho z oliwą koperkową i ziemią z czarnych oliwek (seler)
MIĘSNE – Filet z piersi kurczaka zapiekany z serem farmerskim pomidorem i bakłażanem zmłodymi ziemniakami,
sałatka z ogórka i kwaśnej śmietany (mleko)
VEGAN – Kotlety mielone z kalafiora, młode ziemniaki z koperkiem, sałatka z kalarepy (orzechy ziemne, soja)

ZUPA – Pomidorowa botwinka z soczewicą
MIĘSNE – Grillowana karkówka s-v, smażone młody ziemniaki, surówka z kalafiora z
czosnkiem i koperkiem (mleko, jaja, siarczyny, gorczyca)
VEGAN – Naleśniki z kaszy gryczanej, bób , cukinia, czosnek, salsa pomidorowa-

ZUPA – Zupa kukurydziana z młodą kapustą na ostro (seler)
MIĘSNE – Musaka z bakłażanem papryką i kurczakiem (mleko, jaja, gluten)
VEGAN- Musaka z bakłażanem papryką ziemniakiem i cieciorką prażoną (gluten, orzechy, soja)

ZUPA – Capuccino z kalafiora (orzech, seler)
MIĘSNE – Kofty drobiowe z mięta, tzatzyki z marynowanego ogórka, podpłomyk na zakwasie (mleko, gluten)
VEGAN – Wegańskie kofty, tzatzyki z marynowanego ogórka, podpłomyk na zakwasie (gluten, soja)

ZUPA – Zupa z zielonych warzyw (seler)
MIĘSNE – Cannelloni z mięsem wieprzowym duszonym w pomidorach z rukolą i sosem aioli (gluten)
VEGAN – Cannelloni z suszonymi pomidorami szpinakiem i prażonym bobem podany z sojonezem (gluten, soja,
gorczyca)
Dowozimy też do DOMU lub prosto do PRACY!


