Wakacyjne Lunch Menu w Pochlebnej – 19.07-23.07

W rozkładzie na nadchodzący tydzień znajdziecie spaghetti w sosie z pieczonej papryki, WEGAŃSKIE gołąbki, zapiekanego bakłażana i dzwonki z pstrąga

ZUPA – Zupa z ogórków małosolnych z ziemniakami i koperkiem (seler)
MIĘSNE – Spaghetti z kurczakiem w sosie z pieczonej papryki, pieczarki, ziołowa kruszonka, rucola (gluten, mleko)
VEGAN – Falafle , sałatka z ogórków, brązowy ryż, dressing miętowy na mleku
kokosowym i sojonezie (orzech, soja, gorczyca, siarczany)

ZUPA – Zupa jarzynowa z fasolka szparagową, młodymi ziemniakami i koperkiem
MIĘSNE – Naleśniki chilli con carne z czarną fasolą zapiekane pod pomidorowym sosem
i serem farmerskim (gluten, jaja, mleko)
VEGAN – Naleśniki gryczane z pastą z bobu i tofu, czosnek, pieczone pomidory, sałatka z ogórkiem (soja)

ZUPA – Zupa cukiniowa z kuskusem (seler)
MIĘSNE – Gołąbki w włoskiej kapuście z mielonym indykiem, brązowym ryżem i koperkiem, sos pomidorowy ze śmietaną (mleko)
VEGAN- Gołąbki w włoskiej kapuście z brązowym ryżem i zielona soczewicą, sos pomidorowy, koperek

ZUPA – Curry krem kalafiorowy
MIĘSNE – Schabowy panierowany z serem korycińskim i bakłażanem, młode ziemniaki, koperek, sałatka z
sałaty masłowej (mleko, gluten, jajko, gorczyca, siarczyny)
VEGAN – Zapiekany pod wegańskim serem, nadziewany warzywami bakłażan, sałatka z sałaty masłowej (orzech)

ZUPA – Zupa paprykowa z ziołami
MIĘSNE BIZNES – Dzwonki z pstrąga łososiowego z puree z kalafiora, opiekane młode
ziemniaki, grillowana żółta cukinia (ryba, mleko)
VEGAN – Cukiniowe tagliatelle z pesto z marchewnika, smażone tempeh, parmezan z nerkowców, pomidorki
koktajlowe (orzechy, soja)





Dowozimy też do DOMU lub prosto do PRACY!



Możemy obiecać, że będzie pysznie!
Zaplanujcie przerwę na LUNCH w Pochlebnej