Menu

The Menu

Nasz Szef Kuchni swoją wizję opierana na sezonowych, lokalnych produktach. Poprzez kreatywne łączenie smaków i tekstur, wynikające z inspiracji pięknem natury, udaje mu się tworzyć nowoczesną, a zarazem zaskakującą kuchnię fusion.
Przy opracowywaniu nowych receptur nie boi się eksperymentów, których podstawą jest znajomość, a przede wszystkim – świadomość poszczególnych składników.

Wciąż marzy o stworzeniu dania idealnego i stara się osiągnąć ten cel za każdym razem, kiedy wchodzi do kuchni.

Jego autorskie menu w Pochlebnej oparte jest na ekologicznych, regionalnych produktach, które zgrabnie wkomponowuje w swoją wizję nowoczesnego podejścia do gotowania. Dzięki temu w jednym miejscu spotykają się: rzemieślniczo wyrabiane, tradycyjne smaki oraz zupełnie nieoczywiste połączenia i zaskakujące tekstury mające swoje podłoże w kuchni molekularnej.

W Pochlebnej propaguje on także świadome, zbilansowane odżywianie, którego podstawą są naturalne, nieprzetworzone składniki.

Śniadania

Śniadania


* Pieczywo bezglutenowe + 2 zł
(Może zawierać śladowe ilości glutenu)

Talerzyki i deski

Przystawki do wina

Zupy

Pierwsze

Drugie

Drugie

Lunch Time

Lunch Time

Napoje

Napoje

Kawy herbaty

Kawy / Herbaty

Mleko kokosowe 3/4zł
Mleko bez laktozy 1zł
Mleko sojowe 3/4zł
Mleko owsiane 3/4zł
Dodatkowe espresso 2zł

Wina czerwone

Wina czerwone

Wina białe

Wina białe

Wina pomarańczowe, różowe i deserowe

Wina różowe i inne